Wie zijn wij

img_3170

Mijn naam is Carly Luijters. Ik ben GZ-psycholoog en  psychotherapeut en sinds 2005 verbonden aan de Turf. Daarnaast heb ik gewerkt  op een polikliniek voor kinder & jeugdpsychiatrie en als schoolpsycholoog  binnen het basis en voortgezet speciaal onderwijs.

De meeste ervaring heb ik met diagnostiek en behandeling van kinderen in de basisschoolleeftijd maar de laatste jaren zie ik ook veel pubers en jong volwassenen die in de knoop zitten met  gevoelens van angst, onzekerheid, boosheid, prikkelbaarheid of eenzaamheid.

Mijn opleiding tot psychotherapeut was integratief. Dat betekent dat ik in mijn werkwijze gebruik maak van inzichten en methoden vanuit verschillende theoretische invalshoeken, rekening houdend met het ontwikkelingsniveau van het kind, gezinsaspecten en school.

 

Pasfoto B

Mijn naam is Bregje van der Wiel, ik ben GZ-psycholoog en sinds maart 2018 als ZZP’er betrokken bij (onder andere) de Turf.

Ik ben in de zomer van 2006 afgestudeerd als (klinisch ontwikkelings) psycholoog en sindsdien werkzaam als gedragsdeskundige/behandelcoördinator in de zorg voor kinderen met een verstandelijke beperking. Tijdens mijn opleiding tot GZ-psycholoog van 2014 tot 2016 ben ik daarnaast werkzaam geweest in de kinder- en jeugdpsychiatrie en heb ik gemerkt wat een mooie combinatie dit is met mijn werk in de gehandicaptenzorg. Dit heeft mij doen besluiten om deze twee werkvelden met elkaar te willen blijven combineren en als zelfstandig GZ-psycholoog te starten in de jeugd-GGZ.

Ik ben in mijn werk gewend om breed te kijken naar het kind/de jongere, zijn/haar gezin en de rest van de omgeving. Om te kijken naar sterke en minder sterke kanten en naar mogelijkheden in plaats van naar problemen. Ik maak gebruik van inzichten en principes vanuit verschillende methodes en theorieën, waarbij altijd de vraag van het kind/de jongere en de ouders centraal staat.

 

SONY DSC

Mijn naam is Esther Damen.

Op 1 februari 2019 verhuis ik met mijn praktijk ‘Damen Psychologie’ naar een ander adres: Wilhelminastraat 57, Haarlem
Dit adres is vlakbij het huidige adres van de praktijk. Clienten kunnen daarom gewoon met mij meeverhuizen. 

 

Iedereen ervaart in zijn/haar leven wel eens een extra steuntje in de rug nodig te hebben. Mijn drijfveer is samen met kinderen, jongeren en-of ouders/verzorgers nagaan hoe dit extra steuntje eruit kan zien en dit vormgeven. Ik stel me open en nieuwsgierig op om zo na te gaan welke hulpvraag er is en samen tot een plan van aanpak te komen.

Ik ben orthopedagoog en GZ psycholoog. Voordat ik koos voor een studie Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam en later in aanvulling daarop de GZ opleiding deed bij RINO Amsterdam, heb ik als leerkracht gewerkt in het (speciaal) basis- en voortgezet onderwijs.

In de afgelopen 7 jaar heb ik met veel plezier gewerkt bij een grote GGZ organisatie waarbij ik veel ervaring heb opgedaan in het werken met (jonge) kinderen, jongeren, jong volwassenen en ouders/ verzorgers.

Ik heb ruime ervaring in het uitvoeren van diagnostiek en behandeling bij verschillende doelgroepen. Bijvoorbeeld kinderen met ADHD, autisme of angst- en/of stemmingsklachten. In mijn werk maak ik gebruik van verschillende behandeldisciplines, onder andere: cognitieve gedragstherapie, EMDR en oplossingsgerichte therapie.