Wie zijn wij

img_3170

Mijn naam is Carly Luijters en ik werk sinds 2005 bij de Turf. Daarnaast heb ik gewerkt  op poliklinieken voor kinder & jeugdpsychiatrie in binnen en buitenland en als schoolpsycholoog  binnen het basis en voortgezet speciaal onderwijs.

De meeste ervaring heb ik met diagnostiek en behandeling van kinderen in de basisschoolleeftijd maar de laatste jaren zie ik ook veel pubers en jong volwassenen die in de knoop zitten met gevoelens van bijvoorbeeld angst, onzekerheid, somberheid, boosheid of eenzaamheid.

Mijn opleiding tot psychotherapeut was integratief. Dat betekent dat ik in mijn werkwijze gebruik maak van inzichten en methoden vanuit verschillende theoretische invalshoeken, rekening houdend met het ontwikkelingsniveau van het kind, gezinsaspecten en school.

Psychotherapeut: BIG registratie 39054126316
GZ-psycholoog: BIG registratie 19054126325

 

 

Pasfoto B

Mijn naam is Bregje van der Wiel, ik ben GZ-psycholoog en sinds maart 2018 als ZZP’er betrokken bij (onder andere) de Turf.

Ik ben in de zomer van 2006 afgestudeerd als (klinisch ontwikkelings) psycholoog en sindsdien werkzaam als gedragsdeskundige/behandelcoördinator in de zorg voor kinderen met een verstandelijke beperking. Tijdens mijn opleiding tot GZ-psycholoog van 2014 tot 2016 ben ik daarnaast werkzaam geweest in de kinder- en jeugdpsychiatrie en heb ik gemerkt wat een mooie combinatie dit is met mijn werk in de gehandicaptenzorg. Dit heeft mij doen besluiten om deze twee werkvelden met elkaar te willen blijven combineren en als zelfstandig GZ-psycholoog te starten in de jeugd-GGZ.

Ik ben in mijn werk gewend om breed te kijken naar het kind/de jongere, zijn/haar gezin en de rest van de omgeving. Om te kijken naar sterke en minder sterke kanten en naar mogelijkheden in plaats van naar problemen. Ik maak gebruik van inzichten en principes vanuit verschillende methodes en theorieën, waarbij altijd de vraag van het kind/de jongere en de ouders centraal staat.