Over mij

img_3170

Mijn naam is Carly Luijters en ik werk sinds 2005 bij de Turf. Daarnaast heb ik gewerkt  op poliklinieken voor kinder & jeugdpsychiatrie in binnen en buitenland en als schoolpsycholoog  binnen het basis en voortgezet speciaal onderwijs.

De meeste ervaring heb ik met diagnostiek en behandeling van kinderen in de basisschoolleeftijd maar de laatste jaren zie ik ook veel pubers en jong volwassenen die in de knoop zitten met gevoelens van bijvoorbeeld angst, onzekerheid, somberheid, boosheid of eenzaamheid.

Mijn opleiding tot psychotherapeut was integratief. Dat betekent dat ik in mijn werkwijze gebruik maak van inzichten en methoden vanuit verschillende theoretische invalshoeken, rekening houdend met het ontwikkelingsniveau van het kind, gezinsaspecten en school.

Vanaf januari 2022 werk ik alleen nog op woensdagen op de praktijk.

Psychotherapeut: BIG registratie 39054126316
GZ-psycholoog: BIG registratie 19054126325